Upplysningsvis…

by Stina on 02 October 2008 · 6 comments

har jag nu fått en ny operationstid. 20:e oktober smäller det! Min gamla operationstid (skulle varit idag) blev inställd med mycket kort varsel och mycket telefonterror följde till de stackars planerarna på ortopeden… SORRY, men jag var liksom tvungen att få besked. Skulle jag börja jobba igen med nån liten veckas varsel vore det ju trevligt att kunna mentalt ställa in sig på det och meddela mitt jobb också. Och vänja Esther vid andra mellanmål än bröstmjölk. Nu slipper vi det då jag har några semesterdagar att fylla luckan mellan mamma-ledig och sjukskriven med. Puh.

Fråga gärna hur det går med den mobila rumsavskiljaren till sovrummet (Esther ska få “eget rum” och föräldrarna mera förvaringsutrymme), slipandet av bänkskivorna i köket, utemöblerna, röjandet i förrådet… ja… sånt där vi inte “hann med” under sommarens semester… :-D

Dela gärna!

{ 6 comments… read them below or add one }

1 Emma October 2, 2008 at 20:33

Jo, jag undrar hur det går med den mobila rumsavskiljaren till sovrummet, slipandet av bänkskivorna i köket, utemöblerna, röjandet i förrådet… ja… det där ni inte “hann med” under sommarens semester…?
:D
Emma

2 Stina October 2, 2008 at 21:49

Det har inte hänt nåt alls med det ännu, men tackar som frågar. Eller nåt… :-D

Min strategi med att skriva just så, “Fråga gärna”, var att jag trodde jag skulle känna lite press att få nåt gjort, men det verkar som jag hade fel. Det känns som en alldeles ypperlig idé att strunta i det där en stund till, t ex tills i morgon… Eller på söndag… Eller nån dag nästa vecka… Shit, nu var jag där igen!

3 Uncle John October 4, 2008 at 17:02

Har ni inte insett ännu att anledningen till att ingen vågar införa en sjätte semestervecka är att utbrändhetskoefficienten då omedelbart skulle sjuttondubblas?

4 Moster Maria October 4, 2008 at 21:19

Men hallå! Har du glömt “bättre halvgjort än ogjort”? Ta´t lugnt…!

5 Stina October 5, 2008 at 8:21

Till handledares förtret och doktorandens lycka så kan jag redan skryta med biffiga 31 dagars semester!!! :-D En förutsättning för att inte bli utbränd på själva arbetsplatsen tror jag…

Och Kias ödödliga devis kommer för alltid finnas i våra medvetanden, speciellt under småbarnsåren/ semestertider… :-D

6 Moffa October 5, 2008 at 21:25

Söndag kväll. Ösregn på tvären hela dan. Borde ha hänt nåt med projekten…!?!?

I annat fall kan jag mobilisera Elitarbetsbrigaden Röda Stjärnans Kamrater till nästa helg…

/Moffa

Leave a Comment

Previous post:

Next post: